Vastaa lukijakyselyyn ja voita lehtilahja­kortti

Pidätkö Kauppapolitiikka-lehteä ja lehden verkkosisältöjä kiinnostavina? Onko artikkelien lukemisesta sinulle hyötyä? Voisimmeko tehdä vielä parempaa lehteä tai monipuolisempia artikkeleja? Lukijapalaute on meille arvokasta lehden kehittämiseksi. Kerro siis mielipiteesi, ja voit voittaa lehtitilauksen! Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme viisi 50 euron arvoista lehtilahjakorttia.

Lahjakortilla voit valita esimerkiksi Suomen Kuvalehden, Tekniikan Maailman, Dekon, Annan tai Kotilieden tilauksen.

Siirry tästä kyselyyn!

 

Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestäjä on Otavamedia Oy (y-tunnus 0196807-2), Maistraarinportti 1, Helsinki.
 2. Arvontaan voivat osallistua kaikki Kauppapolitiikka-lehteä ja sivustoa lukevat yksityshenkilöt pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Yksityishenkilöt voivat osallistua arvontaan vain kerran.
 3. Arvontaan osallistutaan vastaamalla osoitteessa kauppapolitiikka.fi/lukijakysely oleviin kysymyksiin.
 4. Arvonta suoritetaan 25.6.2018. Järjestäjä ilmoittaa voittajalle sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamansa sähköpostiosoitteen kautta viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan tilalle uusi voittaja.
 5. Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan viisi vapaavalintaista 50 euron arvoista Otavamedian lehtilahjakorttia. Otavamedian lehtivalikoimaan voi tutustua osoitteessa lukulahja.fi.
 6. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan suorittamisen jälkeen.
 7. Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin järjestäjän kustannuksella. Palkinnon saaja vastaa kaikista muista tavarapalkinnon käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
 8. Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.  Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä vioista tai muista syistä, jotka saattavat estää tai haitata henkilön mahdollisuutta osallistua tähän arvontaan.
 9. Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvat mahdolliset verot.
 10. Yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen toimittamiseen, eikä niitä yhdistetä antamiisi vastauksiin.
 11. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.
 12. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Lyhyesti: Yksityishenkilöt voivat osallistua arvontaan vain kerran. Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin järjestäjän kustannuksella. Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvat mahdolliset verot. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan suorittamisesta, jonka jälkeen ne tuhotaan.

Arvonnan järjestää Kauppapolitiikka-lehden tuottaja, Otavamedia Oy (y-tunnus 0196807-2), Maistraatinportti 1, 000240 Helsinki. Tietosuojaseloste: https://otavamedia.fi/tietosuoja/