Pyysimme joulukuussa palautetta lukijoiltamme tuoreimman Kauppapolitiikka-lehden ilmestyttyä. Saimme kyselyyn ennätysmäärän vastauksia, lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Kyselyyn vastasi yhteensä 123 henkilöä. Vastaajien mukaan Kauppapolitiikan sisällöt koetaan luotettavina ja niistä saa uutta tietoa. Myös uusin lehti sai hyvän arvosanan.

Olemme myös iloisia siitä, miten aktiivisesti lukijamme ovat halunneet lehden kehittämistyöhön osallistua ja saimme useita juttuvinkkejä ja –toiveita. Avoimissa palautteissa korostui lisäksi tyytyväisyys lehden sisältöihin ja niiden ajankohtaisuuteen. Tulosten tarkempi analysointi on vielä kesken, mutta luemme arvokkaan palautteenne kiitollisuudella tarkasti.

Kyselyn tuloksista voit lukea lisää myös päätoimittaja Lotta Nuotion Joululahja lukijoilta-postauksesta ulkoministeriön Vapaasti kaupasta -blogisarjassa.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvoimme kaksi Museokorttia. Onni suosi tällä kertaa Jouko Niemistä ja Janne Putaansuuta. Palkinnot on toimitettu voittajille, toivotamme heille mukavia museohetkiä!

Ulkoministeriö

Jaa:

<span class="byline text-vihrea2 uppercase"><span class="author vcard text-vihrea2 uppercase font-weight-bold" metaname="author">Sami Laakso</span></span>25.03.2024

Luetuimmat