Siirry sisältöön
Haku
28.2.2012 Kauppapolitiikka

Lyhyesti: Focus on the Economy

Focus on julkisuusdiplomatian keskeinen työkalu, jolla halutaan tavoittaa erityisesti bisnespartnerit, sijoittajat ja päättäjät. Printin ja digipaperin lisäksi luettavissa nyt myös tabletilla.

Muotoilu, start up -yrittäjyys ja luonnonvaratalous Artikkelit Suomen huikeassa nosteessa olevasta peliteollisuudesta, kaivosteollisuuden uusista teknologisista innovaatioista ja kestävän kehityksen kaupunkisuunnittelusta todistavat osaltaan Suomen kyvystä sopeutua uusiin globaaleihin haasteisiin. Kiivaasti poriseva start up -yhteisö pitänee huolen siitä, että jatkossakin suomalaiset firmat ovat eturintamassa kun uusilla kasvualoilla tapahtuu. Nuoren polven innostuminen omien yritysten perustamisesta kertoo henkisestä murroksesta, joka voi kantaa pitkälle.

World Design Capital 2012 hengessä muotoilu on laajasti esillä. Focus 2012 näyttää suomalaisen designin kaikkeen elämään kuuluvana suunnitteluna – kaupunkisuunnittelusta työelämän urautuneiden lainalaisuuksien uudistamiseen (Redesigning 925 -projekti). Vastuu lehden jakelusta on ensisijaisesti edustustoilla. Julkaisua on tarkoitus jakaa aktiivisesti asemamaissa medialle, talouselämän ja teollisuuden järjestöille, yrityksille, poliittisille vaikuttajille, yliopistoille ja oppilaitoksille ja kirjastoille.

Lue Focus iPadilta