Selvitysmies tekee ehdotuksen toimintaohjelmaksi, jolla lisätään edellytyksiä yritysten kilpailukykyä vahvistaviin ja liiketoimintaa kehittäviin investointeihin Suomeen. Näin edistettäisiin kestävää talouskasvua ja työllisyyttä. Eloranta selvittää mahdollisuuksia lisätä Suomen houkuttelevuutta investointimaana ja tekee konkreettisia esityksiä keinoista, joilla investointeja voidaan edistää. Selvitystyö koskee sekä ulkomaisten että kotimaisten yritysten investointeja ja käsittää niin kiinteät kuin aineettomat investoinnit. Selvitysmies on työnsä...

Selvitysmies tekee ehdotuksen toimintaohjelmaksi, jolla lisätään edellytyksiä yritysten kilpailukykyä vahvistaviin ja liiketoimintaa kehittäviin investointeihin Suomeen. Näin edistettäisiin kestävää talouskasvua ja työllisyyttä.

Eloranta selvittää mahdollisuuksia lisätä Suomen houkuttelevuutta investointimaana ja tekee konkreettisia esityksiä keinoista, joilla investointeja voidaan edistää. Selvitystyö koskee sekä ulkomaisten että kotimaisten yritysten investointeja ja käsittää niin kiinteät kuin aineettomat investoinnit.

Selvitysmies on työnsä aikana yhteydessä syyskuun alussa työnsä aloittaneeseen kansallista pääomamarkkinastrategiaa valmistelevaan työryhmään, jonka puheenjohtajana toimii konsernijohtaja Kari Stadigh.
 

Ulkoministeriö

Jaa:

<span class="byline text-vihrea2 uppercase"><span class="author vcard text-vihrea2 uppercase font-weight-bold" metaname="author">Pekka Vänttinen</span></span>25.03.2024

Luetuimmat