Minne menet KS? Toimiiko vienninedistämisjärjestelmä? Ulkoasiainministeriön, Ulkomaankauppaliiton, muiden ministeriöiden ja vienninedistämistahojen on puhallettava yhteen hiileen. Koko vienninedistämiskirjo on saatava toimimaan, kirjoittaa Kauppapolitiikka‑lehti vuoden 1987 kaupallisten sihteerien erikoisnumerossaan. Alankomaissa ja Irlannissa kaupallisena sihteerinä toiminut Jaakko Toivainen puolestaan korostaa omassa kolumnissaan että «vienninedistäminen on viestintää».

Minne menet KS? Toimiiko vienninedistämisjärjestelmä?

Ulkoasiainministeriön, Ulkomaankauppaliiton, muiden ministeriöiden ja vienninedistämistahojen on puhallettava yhteen hiileen. Koko vienninedistämiskirjo on saatava toimimaan, kirjoittaa Kauppapolitiikka‑lehti vuoden 1987 kaupallisten sihteerien erikoisnumerossaan.

Alankomaissa ja Irlannissa kaupallisena sihteerinä toiminut Jaakko Toivainen puolestaan korostaa omassa kolumnissaan että «vienninedistäminen on viestintää».

Ulkoministeriö

Jaa:

<span class="byline text-vihrea2 uppercase"><span class="author vcard text-vihrea2 uppercase font-weight-bold" metaname="author">Sami Laakso</span></span>25.03.2024

Luetuimmat