Kauppapolitiikka-lehden verkkosivut ovat uudistuneet. Tavoitteena on palvella entistäkin paremmin viennistä, kansainvälisestä kaupasta ja kauppapolitiikasta kiinnostuneita lukijoita.
Sivuilta löytyvät kaikki Kauppapolitiikka-lehdessä julkaistut sisällöt, osa niistä julkaistaan verkossa pidempinä nettiversioina.
Lisäksi sivut kokoavat yhteen taloudellisia ulkosuhteita ja kauppapolitiikkaa käsitteleviä tiedonlähteitä. Sivujen kautta löytyy Suomen kauppapolitiikkaa koskevia uutisia ja tiedotteita sekä ulkoministeriön Vapaasti kaupasta -blogin kirjoitukset. Verkkosivuille tuotetaan aiempaa useammin juttuja ja videoita ajankohtaisista tapahtumista ja ilmiöistä.
Uudistuksen suunnittelussa lähtökohtana on ollut käytettävyys. Uusien verkkosivujen käyttö sujuu mukavasti myös mobiililaitteilla, ja sisältöä on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa muidenkin luettavaksi.
Sivuston yleisilme on uusittu vastaamaan painetun lehden hiljattain uudistunutta ulkonäköä. Kauppapolitiikka-mediaa voit seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Tutustu uudistuneisiin verkkosivuihin: kauppapolitiikka.fi

Sosiaalinen media:
facebook.com/Kauppapol
linkedin.com/company/kauppapolitiikka
twitter.com/kauppapol

Ulkoministeriö

Jaa:

<span class="byline text-vihrea2 uppercase"><span class="author vcard text-vihrea2 uppercase font-weight-bold" metaname="author">Pekka Vänttinen</span></span>25.03.2024

Luetuimmat